Hvem er vi

Hvem er vi

Vi hedder Nanna og Daniel, vi er 30 og 46 år gamle, er gift og bor i et dejligt etplans parcelhus i hjertet af Ålsgårde tæt på skov og strand.


Vi mødte hinanden i 2014, hvor Daniel ansatte Nanna som pædagog under ham som teamkoordinator  i en integreret daginstitution på Islands Brygge. Vi blev gift i 2015, og flyttede til Ålsgårde, Nannas barndomshjem, i 2015, hvor Nanna skiftede job. Vi har lige siden drømt om igen at arbejde sammen. Dette får vi nu muligheden for igen i vores private pasningsordning Hånd i Hånd.


Vi er de lykkelige forældre til Michael fra september 2018, som skal indgå i den private pasningsordning på lige fod med de andre børn. Vi drømmer om sammen at give ham og en masse andre dejlige børn en tryg opvækst, baseret på vores pædagogiske uddannelser og til sammen mere end 20 års erfaring.


Vi tror på at tætte relationer, nærvær, tid og en faglig ballast er den bedste grobund for vores og andre børns trivsel og udvikling. Derfor har vi fulgt drømmen og kastet os ud i vores livs eventyr!

Hånd i Hånd

© All rights reserved.